1e prijs bij wedstrijddebuut met Boyd EM in ZZ-Licht

Gisteravond startte ik voor het eerst met Boyd EM (v. Johnson). Deze grote vosruin van EM-Stables te Darp reed ik in de ZZ-Licht, en hij pakte zeer goed aan. In de eerste proef reden we met 217 punten naar de 1e prijs, in de tweede proef maakte ik zelf wat fouten wat helaas de overwinning kostte. Een mooi begin met dit paard, hopelijk kunnen we dit outdoorseizoen de overstap maken naar de Subtop.

Ook Dr. Rossi (v. Johnson) van Hanneke van der Dussen was mee, voor twee Z1 proeven. Hij liet zich zeer goed zien, met werkelijk een fantastisch drafgedeelte. Helaas ontstonden er in de galop wat fouten, zodat we geen dikke punten mee naar huis konden nemen. Met 207 en 205 punten hadden we nog wel twee keer winst, en de 3e en 4e prijs.

Boyd EM (Johnson x Houston)

Boyd EM (Johnson x Houston)