Mooie scores voor leerlingen!

Kimberly Sol reed vrijdagavond in Smilde naar een nieuw persoonlijk record in de ZZ-Licht. Met maar liefst 241 punten schreven zij en Zandigo de rubriek ruimschoots op hun naam! De punten voor de ZZ-Zwaar zijn nu binnen!
Anja Kester en Bollinger kwamen dinsdagavond tijdens het grote concours CH Sneek in actie. Met 214 punten behaalden zij een mooie score in de Z1, en tevens de 6e prijs!
Alice Veld en My Name is Elvis reden in de Z1 tijdens Hippisch Nieuwleusen. Elvis had wat last van spanning door de voetbalwedstrijden die naast de dressuurringen werden gehouden, maar liep met 207 toch naar een mooie winstpunt.
Simone Bos en Go Chello startten ook in Nieuwleusen, en reden naar 182 punten in de L1. Met de 186 en 188,5 punten uit Wezep hierbij opgeteld, mogen zij nu over naar de klasse L2.
Roos Sips en Valeur behaalden in de L1 tijdens CH Meppel een mooie winstpunt met 181 punten.
Isabeau Brouwer had een topdag in Broekland afgelopen zaterdag. Met Brinckhoff’s Diamond reed zij naar de 1e prijs in de M1 met 201,5 punten. En met Verano tweemaal de 1e prijs in de M2 met 193 en 196 punten! Daarnaast hadden zij en Verano hun L debuut in de SGW te Vinkega, en behaalden hier een mooie 2e prijs!
Gefeliciteerd allemaal!
Foto: Kimberly en Zandigo