Boyd EM wint alweer ZZ-L, Ziro de Lavail naar hoge score in M1

Dit weekend kwam Jolanda zelf ook in actie in Vinkega.
Ziro de Lavail was mee voor zijn tweede wedstrijd en tevens M1 debuut. De eerste proef verliep heel fijn, hier werd dan ook een mooie score van 199,5 punten behaald. In een grote rubriek betekende dit de 5e prijs. In de tweede proef werd met 181,5 punten ook een winstpunt behaald, maar Ziro was hier duidelijk erg moe van de eerste proef, de fut was er dus wel uit. Desalniettemin nog in de top 10 geëindigd.
Boyd EM mocht ’s morgens vroeg als eerste aantreden, en was nog niet helemaal wakker. Goede stukken en fouten wisselden elkaar af in de proeven, maar er bleef nog wel een puntentotaal van tweemaal 222 over. Dit betekende in de eerste proef nipt de 2e prijs, en in de tweede proef een dikke overwinning!
Foto: Boyd EM