Renate KRINGKAMPIOEN M1

Dit weekend werden in Steenwijkerwold en in Kampen de Kringkampioenschappen voor kring NWO-NOP verreden.
Meerdere leerlingen van Jolanda kwamen hier aan start om een gooi te doen naar de titel en een startbewijs voor de Overijsselse Kampioenschappen.
Fleur Oosting reed met haar pony Dropshot naar een zeer goede score van 68,33% in de B/DE. Hiermee wonnen zij de 3e prijs en zijn afgevaardigd naar de Regio.
Marga van der Haar en Balou startten in de L1, en behaalden hierin de 6e plaats. Ook zij verdienden een startbewijs voor de Regio.
Robin Murk en Prince Zorian reden een heel fijne proef in de L1, helaas waren de punten aan de lage kant en zijn zij de 1e reservecombinatie voor de Overijsselse geworden.
Mieke ter Schure werd in de M1 5e met Ziezo, helaas ook hier wat lage punten en daarmee ook 1e reserve voor de Regio. Joyce Hoogeveen met Casino Royale zijn in deze klasse de 2e reservecombinatie geworden.
Laura Oosting en Wladivostok reden in de Z2 naar de 5e plaats, en mogen ook aantreden voor de Regiokampioenschappen.
Renate Kouwenhoven is wel door in de M1, en wel met 2 paarden. Met Gluckpunkt OMHG werd zij 3e, maar als laatste starter van de rubriek met Gutana OMHG wist zij de kampioenstitel te veroveren. Met dik 65% mag zij zich Kringkampioen in de M1 noemen!
Allemaal van harte gefeliciteerd en succes op de Regiokampioenschappen!
Foto: Renate en Gutana OMHG zeer blij na de huldiging!