16e plaats NK Lichte Tour!

Het was bijzonder om met LED for Lights Zamara Sue de ring in te rijden zaterdag tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen in de Lichte Tour!
We zijn nu namelijk precies weer een jaar bezig met trainen na de blessure, wie had ooit kunnen bedenken dat er nog een NK in zat!

Jolanda en Zamara reden naar een mooi percentage van 66,23% en de 16e plaats in een enorm sterk deelnemersveld. De proef verliep foutloos, maar de drafreprise had beter gekund als Jolanda wat fitter was geweest. De voorbereiding was namelijk verre van optimaal omdat Jolanda in de week voor het NK 3 dagen met 40 graden koorts op bed lag. Vrijdag was ze gelukkig weer iets op de been zodat er nog licht getraind kon worden.

Dit was in ieder geval een geweldige ervaring! Voor Zamara staat aanstaande vrijdag nog de finale van de Jabat Cup op het programma, daarna krijgt ze een weekje vakantie. Dan gaat de blik al weer op de selecties voor het outdoorseizoen, die nog éénmaal in de Lichte Tour verreden zullen worden.
Foto: DigiShots