Wederom een topweekend voor SDN leerlingen!

Laura Oosting trapte dit keer het wedstrijdweekend af met haar paard Wladivostok. In Emmeloord reden zij naar twee dikke winstpunten in de Z2, en zijn hiermee nu startgerechtigd in de klasse ZZ-Licht!
In Vinkega reed Joyce Hoogeveen naar de 4e prijs in de klasse M1. Met Casino Royale behaalde zij mooie scores van 185 en 186 punten!
Robin Murk was sterk in de klasse L1 in Vinkega. Met Prince Zorian werd zij 2e met 196 punten, en 1e met 201 punten met een enorm verschil op de nr 2!
Renate Kouwenhoven had haar wedstrijddebuut met Havita OMHG in Vinkega, zij reden meteen naar 5 (!) winstpunten en de 4e en 1e prijs in de B!
Nienke Hof reed in Sonnega met haar pony Daffy. In de B behaalden zij tweemaal de 2e prijs met 192,5 en 195 punten, een mooie comeback!
Lianne van den Akker startte ook in Sonnega met Forever. Zij hadden hun M1 debuut en behaalden meteen een winstpunt!
Siegrid Veldmeijer reed in Bolsward met Ytsje fan Hoptille, zij had haar handen vol aan haar merrie maar reed wel weer naar een winstpunt in de M2!
En tot slot startte Kimberly Sol in Zuidwolde in de ZZ-Zwaar met Zandigo. Kimberly bereikte een nieuwe mijlpaal door naar twee winstpunten te rijden en daarmee is de combinatie in zeer korte tijd startgerechtigd in de Prix St. Georges!
Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto: Laura en Wladivostok