Druk maar leerzaam weekend!

Zeker op zaterdag was het even een ware marathon. Jolanda startte in de ochtend met 3 paarden in Steenwijk tijdens de clubkampioenschappen van RV Steenwyck.
Als eerste was Empire SDN weer voor het eerst mee voor een oefenrondje, hij gedroeg zich super. In de baan vond hij bepaalde dingen toch wat eng en werd een beetje ‘spooky’. Door de rommeltjes werd de 60% niet gehaald in de Z2, maar voor nu super tevreden.
Daarna was het de beurt aan Ziro de Lavail in de M1. Ook hij was wat onder de indruk van de mooie wedstrijdhal, maar liet zich hier goed doorheen sturen. Met 185 punten weer een dikke winstpunt.
Toen was het tijd voor het debuut van Legende Hachiko SDN, voor het eerst tussen de witte hekjes. Wat liet hij zich super zien! Natuurlijk ook nog veel spanning door alle afleidingen tijdens een wedstrijd, maar hij gaf een geweldig goed gevoel. Echt een paard voor de toekomst!
’s Avonds reden Jolanda en LED for Lights Zamara Sue nog een kür op muziek op Inter I niveau tijdens de showavond van de rijvereniging, deze werd heel goed ontvangen door het publiek en zelf waren we ook erg blij met deze proef!
Zondag was het dan tijd voor de rentree van Dr. Rossi in de dressuurbaan. Hij had nog wat last van gebrek aan wedstrijdritme, maar liet ook fenomenale stukken zien in de proef en tijdens het losrijden! Voor nu erg tevreden met 214 punten en de 4e plaats in de Z1.
Foto boven: Dr. Rossi
Foto onder: Legende Hachiko SDN