5e in kür Indoor Tolbert!

Zaterdagmiddag kregen we een leuk telefoontje, of Jolanda nog wilde starten tijdens de dressuuravond van Indoor Tolbert. Ja natuurlijk, dus werd LED for Lights Zamara Sue klaar gemaakt voor de Lichte Tour kür. Zamara vond het allemaal erg spannend vanwege het vele publiek. De draftour verliep erg goed, helaas slopen in de galop een paar grote fouten. Dit drukte de score naar 67,2% en de 5e plek, heel jammer want ze waren onderweg naar rond of misschien zelfs boven de 70%. Een mooie ervaring in ieder geval!
’s Morgens was Ziro de Lavail nog mee naar Tolbert voor een M1 proef. Hij was goed actief maar was nog wel wat kijkerig wat het ruggebruik niet ten goede kwam. Voor nu een score van 186 punten en de 9e plek, hij heeft weer een boel geleerd!
Ook leerlinge Kimberly Sol reed een nette proef in Tolbert in de ZZ-Zwaar. Met dik 61% bleven zij en Zandigo net buiten de prijzen maar hielden wel mooi aansluiting bij de profs!
Foto boven: Jolanda en Zamara op donderdag na de 2e plek in de PSG
Foto onder: Ziro de Lavail