Leerlingen nieuws!

Danique Sol heeft na een half jaar een winnende wedstrijd rentree met Boginov Luca: bijna 70% in de L2 en daarmee met afstand nummer 1 in Koekange!
Mayke Baas en Darwin rijden keer op keer hoge scores in de Z1. Afgelopen weekend in Emmeloord was de combinatie weer goed voor 226 punten en het oranje lint!
Anja Kester en Elrajan V zijn in de winning mood in de M1. De scores worden steeds hoger, dit weekend een mooie 2e plaats met nagenoeg 65%!
Joyce Hoogeveen debuteerde in de M2 met Casino Royale, en is met twee winstpunten en een 2e plaats meteen heel goed van start gegaan!
Renate Oosterkamp Kouwenhoven maakte haar comeback met Fantastico OMHG na een gedwongen pauze van een aantal maanden, en won meteen de M2 met een score van boven de 70%! Ook met haar jonge paarden is zij succesvol geweest in de B.
Isabeau Brouwer presteert zeer goed in de Z1 met twee pony’s. Met Mr. Matcho zit zij geregeld boven de 65% en zat zij zowel met deze pony als met Brinckhoff’s Diamond in de prijzen in Exloo en Almelo.
Nienke Jaarsma en Evy werden in Zwolle 2e in de M2 en behaalden twee winstpunten. Zij zijn nu bijna Z1 startgerechtigd!
Allemaal van harte gefeliciteerd!!

Foto: Renate Kouwenhoven en Fantastico OMHG