Mooie scores tijdens Hippisch Nieuwleusen

Afgelopen weekend werd het jaarlijkse Hippisch Nieuwleusen verreden. Op zaterdag stonden de NK selecties in de Subtop op het programma, en op zondag was het de beurt aan combinaties in de basissport.
Empire SDN liep weer bovenin mee in de Z2. De spannende banen stonden een topscore in de weg, maar toch een 3e en 5e prijs in een dikke Z2/ZZ-Licht rubriek. W zijn heel trots op hoe onze grote Jazz weer mee komt in de sport!
LED for Lights Zamara Sue was mee in de Prix St Georges en gaf een erg goed gevoel in de proef. Helaas was de iets teleurstellende 63% niet genoeg om goed mee te komen tijdens deze NK selectie. We pakken de laatste selectie in juli nog wel mee, maar Zamara Sue wordt nu verder getraind richting Midden Tour en zal de eerst komende tijd in de Intermediaire I gestart gaan worden.