Mooie resultaten in Z klasse: hoofdrol voor Isabeau tijdens Outdoor Beukers

Afgelopen week is er heel goed gepresteerd door Jolanda’s leerlingen in de Z dressuur.
Rimmie van der Wal won met Bugatti de 2e prijs in Emmeloord, met 204,5 punten in de Z1.
Alice Veld en Anja Kester wisselden stuivertje in Ruinerwold. Beiden werden zij één keer 3e in de Z2. Voor Anja met Bollinger was dit hun Z2 debuut, meteen goed voor 206,5 punten. Alice en My Name is Elvis reden naar twee winstpunten met 210,5 en 206,5 punten.
Mayke Baas en Darwin reden weer naar een score van boven de 65% in de Z1 en behaalden het oranje lint.
Tot slot had Isabeau Brouwer twee pony’s mee naar Outdoor Beukers. Zij liet de concurrentie ver achter zich door 1e en 2e te worden met 70,44% en 69,75% met respectievelijk Mr. Matcho en Brinckhoff’s Diamond. Ook in de andere proef eindigde zij in de prijzen, 2e en 3e met scores rond 65%. Van harte allemaal!
Foto: Isabeau en Mr. Matcho