Goede koers ingezet voor Regiokampioenschappen

Siegrid Veldmeijer, Sandra de Groot en Isabeau Brouwer op koers voor Regiokampioenschappen! Siegrid is afgelopen weekend definitief geselecteerd voor de Friese Kampioenschappen in de M2 met Ytsje fan Hoptille. Zij reden met dik 63% naar de 6e prijs in de selectieproef. Sandra de Groot plaatste zich met Farino eveneens in de M2 voor de Friese. Ook Isabeau is zo goed als zeker van een startplaats in de Z1 tijdens de Drentse Kampioenschappen met Mr. Matcho, zij wonnen de selectie in Sleen met 218 punten.

Isabeau deed afgelopen weekend in Hellendoorn ook goede zaken door met Matcho tweemaal de Z1 te winnen met maar liefst 235 en 212 punten. Met Brinckhoff’s Diamond won ze twee keer de 2e prijs met tweemaal 206 punten.
Jennifer Meijer reed met Eternity JM vorige week naar winst in de ZZ-Licht in Noordwolde, net als Alice Veld met My Name is Elvis maar dan in de Z2 te Zwolle.

Van harte allemaal!