Mooie debuten voor Isabeau en Robin

Isabeau Brouwer is na het winnen van de bronzen medaille in de Z1 tijdens de Hippiade, meteen doorgestoomd naar de Z2 met Brinckhoff’s Diamond. Met succes, want hun debuut in Ommen zetten zij direct om in de overwinning met 65,75% en 64,51%.
In Emmeloord hadden Robin Murk en Prince Zorian hun debuut in de L2. In de eerste proef moesten ze er nog een beetje inkomen maar werd er wel een winstpunt behaald. De tweede proef verliep veel beter en leverde een hoge score van 202,5 punten en de 2e prijs op.
In Zuidwolde waren Jennifer Meijer en Alice Veld aan het stuivertje wisselen in de ZZ-Licht. In de eerste proef wist Jennifer met Eternity JM beslag te leggen op de 2e prijs met 219 punten. In de tweede proef eisten Alice en My Name is Elvis de 2e prijs op met 218 punten.
Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto: Alice en My Name is Elvis