Lisa Joosse Overijssels Kampioen Z2/DE, Robin 8e in L2

Een heel mooi succes voor Jolanda’s leerlinge Lisa Joosse! Overijssels Kampioen in de klasse Z2/DE met haar pony Viktor!
Zij bracht twee pony’s uit in deze klasse, en door een goede eerste proef met zowel Viktor als Bo mocht Lisa zelfs met alletwee kürfinale rijden. Als eerste starter in deze finale liet ze zich niet van de wijs brengen en reed knap met een eigengemaakte kür naar ruim 67% en de winnende score.
Van harte gefeliciteerd en heel veel succes tijdens het NK in Ermelo!

Ook leerlinge Robin Murk deed heel goede zaken tijdens de Kampioenschappen met Prince Zorian. In de L2 moesten zij het spits afbijten en scoorden meteen een knappe dikke 64%. Zij stonden lang in de prijzen, maar eindigden uiteindelijk op een mooie 8e plaats in een zeer sterk bezette rubriek!