Mooie prestaties tijdens selectiewedstrijden

We zitten volop in de selectieweken voor de kampioenschappen, en ook dit weekend hebben onze leerlingen weer goed gepresteerd!
Isabeau Brouwer en Michelle Suelmann startten in Wittelte tijdens de selectiewedstrijd van de Drentse Kampioenschappen, beide dames kwamen in actie in de L2. Isabeau en Easten behaalden hier de 2e prijs met 202,5 punten, Michelle en Detroit reden naar de 6e prijs met 197,5 punten.
Mayke Baas reed in Drogeham mee in de Z2 met Darwin, voor hen stond de eerste selectie voor de Friese Kampioenschappen op het programma. Zij reden naar een score van 61% en eindigden net buiten de prijzen.
Lisa Joosse ging met maar liefst 4 pony’s naar Den Ham voor de Kringkampioenschappen van Kring Vechtdal. In de M1 staat zij als 1e reserve genoteerd voor de Overijsselse met Priantha. In de Z2 was zij concurrent van zichzelf, door de 1e proef te winnen met Viktor en de 2e proef op naam te schrijven met Bo met een score van maar liefst 69%. Dat belooft wat voor de Regiokampioenschappen!
Evelien ten Asbroek startte met Namke fan Stoks in Oldeholtpade, selectie voor het NK Fries Ras. In de L1 behaalde de combinatie twee nette winstpunten en eindigde net buiten de prijzen.

Tot slot kwamen er nog enkele leerlingen in actie tijdens ‘normale’ concoursen.
Alice Veld schreef de ZZ-Licht in Meppel op haar naam, ze reed My Name is Elvis naar een mooie score van 218,5 punten!
Raymond Kortstra won in Vledder de Z1 met Jesse Elviera, de combinatie behaalde 207,5 punten.
Allemaal van harte gefeliciteerd!!

Foto: Ïsabeau en Easten