Geselecteerden voor kampioenschappen bekend, en Lisa naar Hippiade

3 leerlingen van Jolanda door naar finale van de Drentse Kampioenschappen!
Voor Michelle Suelmann en Isabeau Brouwer stond het eigenlijk al zo goed als vast dat zij door zijn naar Exloo in de klasse L2 paarden.
Voor Amy Wijers was het nog even spannend, maar zij won vandaag de laatste selectie in Assen met overmacht en is nu ook door in de M1/DE met Kadanz.
Tot slot is ook Femke Hoekstra door naar de Friese Kampioenschappen, zij revancheerde zich mooi (na een iets mindere eerste selectie) door in de laatste selectie 4e te worden in de L2/C met Make My Universe.
Laura Oosting kreeg vorige week ook een leuk bericht, zij is niet alleen in de L1 geselecteerd voor de Overijsselse, maar nu ook in de L2 met Glamourboy.

Voor Lisa Joosse zitten de Regiokampioenschappen er al weer op na vanochtend. Het was voor haar een ware marathon in Ootmarsum tijdens de kampioenschappen van Knhs Regio Overijssel, met maar liefst 5 starts in 2 uur!
Met Viktor heeft zij zich heel netjes als 3e geplaatst in de Z2/DE en heeft hiermee een ticket bemachtigd voor de Hippiade! Ook met Priantha is zij door naar Ermelo voor het verenigingskampioenschap met Pc Avereest, Lisa behaalde de hoogste dressuurscore voor de vereniging.
Lisa veel succes in Ermelo en voor de andere dames toitoitoi tijdens de komende Regiokampioenschappen!!
Foto: Lisa en Viktor in actie