Update uitslagen leerlingen

Het outdoorseizoen zit er zo goed als op, en tijdens de laatste buitenconcoursen hebben Jolanda’s leerlingen nog mooie prestaties neergezet.
Zo wist Robin Murk in Stuifzand twee maal met overmacht de M1 te winnen met Prince Zorian. Zij konden scores van 203 en 196,5 bij elkaar rijden.
Femke Hoekstra reed in Sonnega naar de 4e prijs in de L2 met Make My Universe, zij maken nu de overstap naar de M1.
Ook Siegrid Veldmeijer deed goede zaken in Sonnega, zij behaalde met Ytsje van Hoptille 218,5 en 209 punten in de Z1 en werden daarmee 3e. Hiermee is het sportpredicaat voor Ytsje binnen handbereik!
Wie nu al het sportpredicaat heeft behaald met zijn paard, is Raymond Kortstra. In Zeewolde zette hij mooie scores neer met Jesse Elviera in de Z1, met als kers op de taart een overwinning met een dikke 225 punten.
Mignonne Westerhof en Standing Dutchman hebben de stijgende lijn ook mooi te pakken en reden naar twee ruime winstpunten in de B.
Amy Wijers had in Noordwolde haar M2 debuut met Kadanz, zij reden met 190 en 192,5 meteen naar mooie punten.
Tijdens dit concours was er ook succes voor Elise Ziel met Nansum. Zij wonnen de L1 met 186 punten. Een week eerder werden zij in Bakkeveen ook al twee keer 2e in de L1!
Melody Mellema krijgt haar Elrite W steeds fijner aan het lopen, en dat is te zien aan de resultaten. 183,5 en 189,5 voor deze combinatie en tweemaal de 2e prijs in de B in Emmeloord!
Ook Caroline Brandsma had goed gereden in Emmeloord met Oberta. Met 199 en 184,5 werden zij 3e en 4e in de L1!
Super gedaan allemaal, gefeliciteerd!
Foto: Robin en Prince Zorian