Goede start selecties en mooie scores overige wedstrijden

Yvette Ziel had genoeg aan het rijden van 1 selectie. Met Nansum heeft zij zich in één keer weten te plaatsen voor het FK door 2e te worden in de B/C selectie, zij behaalden een mooie score van 194,5 punten.
Evelien ten Asbroek startte in Vinkega en won daar met ruime afstand op de rest de eerste L2 proef met Namke fan Stoks. In deze proef kregen zij 197,5 punten. In de tweede proef werden zij 5e met een ruime winstpunt.
Meike de Jong won met Djinteequa de laatste selectiewedstrijd van de Felix Cup in Nunspeet, met een topscore van 203 punten in de M1. Hiermee zijn zij als 1e geplaatst voor de finale op 15 december!
Michelle Suelmann en Detroit startten  afgelopen week in Emmen en wonnen daar beide M1 proeven met afstand, met mooie scores van 199 en 198 punten. Een goede generale voor de selectiewedstrijd afgelopen weekend, waar de combinatie in een zeer sterk veld 6e werd met 194,5 punten.
Van harte allemaal!!
Foto: Meike en Djinteequa