Leerlingen starten het nieuwe jaar heel goed!

De afgelopen periode zijn er weer heel mooie resultaten geboekt op concours door onze leerlingen, een goed begin van het nieuwe jaar dus!
Nog op de valreep in 2018, startte Robin Murk voor het eerst in een kür op muziek met Prince Zorian. In de finale van de Steenwyck Cup werden zij knap 5e met bijna 65%.
Loïs Joosse had haar Z1 debuut bij de paarden met Dido. Met 217,5 en 218 punten en de 3e prijs, is dit een super start in deze klasse.
Michelle Suelmann startte in Assen tijdens een selectie voor de Drentse Kampioenschappen. Met Detroit behaalde zij 198 punten en de 6e prijs in een zeer sterk bezette M1 groep.
Ook een sterke prestatie van Meike de Jong en Djinteequa tijdens de pony selectie voor de Drentse, tijdens Indoor Hartje Drenthe te Beilen. Zij wonnen de M1/DE met overmacht met 215,5 (!) en 203,5 punten.
Amy Wijers heeft met Kadanz de smaak te pakken in de Z1. Tijdens de selectie in Assen reden zij naar een mooie score van 210,5 punten.
Lisanne Celie startte met Zhara in de B in Sonnega, en werd daar eenmaal 4e met mooie punten van 195,5 en 196,5.
Tineke Werkman en Garista zetten in Franeker in de M2 een superscore van 200 punten neer, en wonnen daar ruimschoots de rubriek mee. In de andere proef een mooie 3e prijs met 189,5 punten.
Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto: Amy en Kadanz