Leerlingen in vorm!

De afgelopen weken is de berichtgeving op de website er een beetje bij ingeschoten. Onze leerlingen hebben echter verre van stil gezeten! Hierbij een paar ‘highlights’:

– Meike de Jong is heel goed op weg in de Z1 met Djinteequa. In slechts een paar wedstrijden zijn de punten binnen voor de Z2, en zij wonnen tot nu toe elke proef die zij hebben gestart!
– Iris Verheij en Epril W zijn weer terug in de ring na een lange tijd langs de kant te hebben gestaan wegens blessureleed. Nu zijn zij twee keer ZZ-Zwaar gestart, en zijn al weer 3 winstpunten rijker in deze klasse!
– Margo Geertsma en Esmeralda wonnen hun rentree in de dressuurbaan met 4 winstpunten in de M1. Een mooie opsteker na een tijd thuis door getraind te hebben!
– Robin Murk en Zorian zijn nu een paar keer Z1 gestart. Ze hebben al een aantal winstpunten en prijzen verzameld in deze klasse!
– Sjoerdtje van Seventer en Vfronny van de Hofstad maakten onlangs hun M1 debuut. Dit werd meteen omgezet in 196 punten en de 2e prijs!
– Lynn Koning is met haar beide paarden succesvol geweest. Met Nynke v.d. Peesterhoeve worden de scores in de M2 steeds hoger en zijn er al een paar oranje linten behaald. Met Theun fan ‘e Coulissenhoeve is dat hetzelfde geval maar dan in de L2!
– De zusjes Joosse zijn in meerdere disciplines goed op dreef. Loïs behaalde onlangs met twee paarden hoge scores en hoge klasseringen in de Z1. En Lisa is op dit moment voor iedereen een maatje te groot in de SGW klasse Z met Rathcline Dream!