Pinkstersuccessen

Helaas konden wijzelf niet op concours dit weekend. Voor Empire SDN en Jolanda stond de Subtopwedstrijd in Harich in de agenda, maar deze werd afgelast vanwege de harde wind waar zaterdag ook een waarschuwing voor was afgegeven. Jolanda’s leerlingen hadden meer geluk, die hebben op andere wedstrijden wel kunnen starten én hebben goed gepresteerd!

De eerste selecties voor de Friese Kampioenschappen werden benut door Lynn Koning en Linda Fabriek. Zij startten allebei in de M2 en werden respectievelijk 4e en 5e met mooie scores, zij liggen dus al goed op schema voor plaatsing tijdens de kampioenschappen.
Fleur Wisker startte in Appelscha met Jackson, in de B wonnen zij beide proeven met scores van maar liefst 205,5 en 206 punten!
Meike de Jong kwam in actie tijdens CH Sneek met Djinteequa. Zij zetten hun zegereeks voort door de Z1 te winnen met 233,5 punten!
Mignonne Westerhof reisde af naar het Noord-Brabantse Heeze voor het Haflinger Event. Met Standing Dutchman reed zij naar 4 winstpunten en de 1e en 2e prijs in de L1!

Tijdens CH De Wijk kwamen er meerdere leerlingen in actie.
Denise Termeulen had weinig mazzel doordat ze tijdens een prijsuitreiking van de naastgelegen tuigpaardenrubriek moest rijden, maar kon haar sensibele Heline toch nog knap naar een winstpunt in de B sturen.
Liva Laanstra startte Bixie met Bikkel, en won beide proeven met 82 en 83 punten!
Michelle Suelmann haalde haar laatste winstpunten in de M2 binnen met Detroit. Tevens reden zij naar de 3e, 4e en 5e prijs in deze klasse!
Ester van Spijker reed met Korinthe voor het eerst op gras, en behaalde meteen een mooie score van 200 punten en de 2e prijs in de B!
Amy Wijers startte in de Z1 met Kadans. Voor hen was het al een tijdje geleden dat ze op zo’n groot concours reden, en behaalde een mooi puntentotaal van 209,5!
Last but not least: Loïs Joosse startte met 2 paarden in de Z1. Met Dido werd zij tweemaal 2e met 222 en 220 punten, en met Fighting Giralda won ze de eerste proef met 223 punten en behaalde in de andere proef 208,5 punten!

Allemaal weer van harte gefeliciteerd!

Foto: Meike de Jong met Djinteequa