Lisa op EK-koers en Meike wint Almelo!

Ook de afgelopen weken hebben Jolanda’s leerlingen niet stil gezeten.

Denise Termeulen en Heline reden tweemaal naar de 3e prijs in de B met 190 en 190,5 punten. Een mooie opsteker voor Denise aangezien Heline niet de makkelijkste is!
Iris Verheij en Epril W reden in Emmeloord naar de 3e prijs in de ZZ-Zwaar. Zij behaalden mooie scores van ruim 62% en ruim 63%!
Melody Mellema startte tijdens het Scholenconcours in Ermelo met Elrite W. Zij werden 4e in de B met 191 en 201 punten!
Liva Laanstra werd in Tolbert 4e in een grote Bixie rubriek tijdens ‘Bixie-talent van het Noorden’ met haar pony Bikkel!
Laura Oosting en Jillz reden in Baarlo naar de 1e prijs in de M1 met 198 punten!

Tijdens de Almelose Ruiterdagen bereikten Nienke Hof en Meike de Jong de finales. Nienke haalde in het ‘Almelo-weekend’ mooie scores met Wicked Roly Poly in de L1 met een uitschieter van 204 punten, maar had in de finale helaas niet haar beste dag. Toch nog een mooie score van ruim 62%. Meike en Djinteequa presteerden met twee 2e en een 5e plaats heel constant, maar waren in de finale iedereen te snel af. Deze wonnen zij met dik 68%!

Lisa Joosse had in Strzegom (Polen) de laatste observatiewedstrijd voor het EK Eventing met Rathcline Dream. Nadat ze vorige week al in het Nederlands Kader zijn opgenomen, lieten ze nu zien waarom. Met een mooie dressuurproef, foutloze cross en een foutloos springparcours eindigden zij als 6e en waren hiermee ook de beste Nederlandse combinatie!

Foto: Denise en Heline