Empire SDN wint PSG tijdens Outdoor Warga

Afgelopen vrijdag startten Jolanda en Empire SDN tijdens Outdoor Warga in de Prix St. Georges. Het was een onrustige wedstrijd met veel lawaai en veel te zien voor de paarden. Niet de meest favoriete hobby van Empire en dat was ook terug te zien in de galopreprise waar redelijk wat fouten ontstonden. Toch was het goed genoeg om de rest van de (vele) concurrentie voor te blijven en werd de PSG gewonnen door de combinatie! Het was jammer dat de Intermediaire I ook op het laatst werd toegevoegd aan het klassement, aangezien het al twee grote groepen waren had dit niet gehoeven. In de gecombineerde uitslag werden Empire en Jolanda 3e.

Voorlopig was dit de laatste wedstrijd van het tweetal, de focus gaat eerst op de verbouwing van de stal. Horses.nl schreef hier al een leuk stukje over: Link Horses.nl