Successen tijdens selecties!

De selecties voor de Regiokampioenschappen zijn in volle gang, en onze leerlingen zijn goed op jacht naar een startplaats hiervoor.
Liva Laanstra had één kans om zich te selecteren nadat ze door pech de andere wedstrijden had moeten missen. Maar in Vinkega plaatste zij zich ruimschoots voor de Friese Kampioenschappen in de categorie B/AB door daar met Bikkel op de 2e plaats te eindigen, slechts 1 punt achter de nummer 1.
Floor Tissingh werd in Veeningen tijdens de eerste selectie voor de Drentse Kampioenschappen al 2e in de L1/C met 198,5 punten. Tijdens de tweede ronde in Beilen werd zij wederom 2e met haar pony Equador, nu met 199,5 punten en in de andere proef een mooie 202,5 punten. Hiermee is de combinatie ook al verzekerd van een plek tijdens de kampioenschappen.
Meike de Jong reed in Emmen tijdens de selectie naar de 3e prijs in de Z2/DE met Djinteequa, en naar een score van 64,62%. Deze week had de combinatie de finale van de DCIG competitie op het programma staan tijdens IICH Groningen. Zij wonnen de kür op muziek met een topscore van 71%! De tweede selectie voor de Drentse, in Beilen verreden, leverde ook succes op met twee 2e plaatsen, hoge scores en plaatsing voor de Drentse!
Amy Wijers reed ook goed mee in de selecties voor de Drentse Kampioenschappen met plaatsen in de top 8 van de Z1/DE. Met Kadans behaalde ze in Emmen een ruime winstpunt en de 8e plaats, in Beilen werden ze 6e in de selectie met eveneens een dikke winstpunt. De andere proef betekende een 4e plek met 213 punten.
Maurice Kok en Shakira deden ook goede zaken tijdens de tweede selectie in Beilen, in de M2/DE. De eerste proef werden zij 4e met 184 punten en de andere proef werd de combinatie 2e met 190 punten.

Foto: Floor en Equador