Nieuw verkooppaard op stal

Te koop aangeboden in opdracht van particuliere eigenaar:

Sidney v. Sandakan (Sandro Hit) x Don Schufro
Sidney is geboren in mei 2006 en heeft een allround carrière op zijn naam staan. Hij is zeer succesvol geweest in de internationale mensport in zowel het vier- als dubbelspan en liep daarin mee tijdens 3* wedstrijden. Daarnaast is hij met succes uitgebracht in de ZZ-Licht dressuur en is hij Gelders Kampioen geweest in de klasse Z2. Met zijn laatste amazone, die net van de pony’s af kwam, liep hij naar goede scores in de Z1.
Door deze basis is Sidney niet snel ergens bang voor. Hij is braaf op concours en op buitenrit, en ook in de omgang is het een schat van een dier. Makkelijk te vervoeren, braaf bij de smid en met toiletteren.
Tijdens het rijden is het een heel eerlijk paard en laat hij veel power en beweging voelen, dit is goed te hanteren maar voor een echte beginner moeilijk uit te zitten. Hij is zowel op trens als op stang en trens makkelijk te rijden.
Het enige kleine nadeeltje is dat Sidney af en toe zijn voerbak pakt in stress-situaties, denk daarbij aan bijvoorbeeld extreme drukte op stal. Bij een goed management met voldoende afwisseling en eten doet hij dit nagenoeg nooit.
Dit superlieve paard wordt aangeboden voor een prijs van €12.500,-
Hij is eind 2014 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd voor de sport, overkeuren is toegestaan maar zijn voor kosten koper.

Voor meer informatie:
info@staldenekker.nl
06 2367 4534