Goede scores leerlingen!

Ook de afgelopen weken is er door onze leerlingen weer dankbaar en succesvol gebruik gemaakt van de toegestane meetmomenten en wedstrijden.
Margo Geertsma startte Esmeralda voor het eerst na de “Corona-pauze”, en liet een goede progressie zien. In Oenkerk reden ze naar 190 punten in de M2 en behaalden afgelopen weekend op Urk ook nog weer een ruime winstpunt.
Sanne Jager heeft de smaak te pakken met Moonlight. Zij startten 2x in Sint Johannesga, en behaalden de eerste keer 193,5 en 188,5 in de L2. De tweede keer ging er nog een schepje bovenop met 198,5 en 193 punten, hier is keihard voor gewerkt!
Wie ook hard heeft gewerkt, maar dan aan haar comeback in de ring, is Daniek Tissingh met Sidney. Zij startten tweemaal in Noord-Sleen en reden daar de eerste keer naar 205,5 punten in de Z1 en de tweede keer 207 punten en een mooie 4e prijs!
Loïs Joosse maakte een goede indruk in Nieuwleusen met Fighting Giralda. Zij reden eerst, als oefening, de dressuurproef voor de internationale eventing en behaalden ruim 67%. Daarna reden ze mee in de Z1 en deze proef werd gewonnen met 212,5 punten.
In diezelfde proef behaalde Michelle Suelmann de 2e prijs met Detroit met 208 punten. Deze combinatie won de andere proef met 213,5 punten!
Ook Femke ten Veen en Lady Vivette startten in Nieuwleusen. Na wat spanning in de eerste proef, herpakten zij zich super voor de tweede proef en werden daar 2e met 193,5 punten in de M1!
Jan Tijmes en Optimo de Tilo reden eveneens in Nieuwleusen. Met 189,5 en 186 punten behaalden zij twee dikke punten in de L1!
Juul Gebben en Wesley deden goede zaken in Ruinen. In de B reden zij naar 186,5 en 195,5 punten en de 1e prijs!
Allemaal weer van harte gefeliciteerd!
Foto: Sanne en Moonlight