Hippiade 2021

Afgelopen weekend kwamen 5 combinaties die bij ons trainen aan start tijdens de Hippiade. Iedereen heeft keihard gewerkt om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten!
Merel van der Sluis trapte af op donderdag door als allereerste starter in een L1 rubriek van 37 starts te mogen rijden, met Kameraad. Resultaat: bijna 71% en heel lang op de koppositie, toen top 3 en uiteindelijk een heel mooie 5e prijs!
Roselyn Slendebroek (nog maar 9 jaar!) plaatste zich met 2 pony’s in de B/AB en L1/AB. Met Sparky een 14e plek in de B, van de 32 starts. En met Chilayne (hiermee was ze Overijssels Kampioen) een 8e plaats in de L1. Top gedaan want het was een lange dag met erg veel tijd tussen beide pony’s, ze hield toch haar focus!
Floor Tissingh en Equador werden al knap Drents Kampioen in de L2/C. Tijdens de Hippiade reden ze naar een heel nette score en behaalden de 11e plaats in een sterke groep waar de scores behoorlijk dicht op elkaar lagen en kleine verschillen al genoeg waren om flink te stijgen of dalen in het klassement.
Maureen van Dalfzen en Caspar hadden een uitdaging in de Z1/DE. Caspar was namelijk echt heel erg gespannen en liet zich niet meer overtuigen om samen te werken met zijn amazone. Maureen bleef koel, en loodste haar pony rustig en met respect door de proef heen. Helaas niet het NK waar je op hoopt, maar wel een dikke pluim voor het doorzettingsvermogen en hoe rustig zij bleef!