Dienstverlening

Jan-Willem is ruim 20 jaar werkzaam in de hippische evenementenwereld. Daarnaast heeft hij veel kennis over het onderhoud van hippische accommodaties. Zowel indoor als outdoor. Hij weet als geen ander hoe uw terrein onderhouden moet worden of hoe uw evenementenbodem in topconditie gemaakt en gehouden wordt.

– EVENEMENTEN:
Opbouw, ombouw, afbouw en begeleiding van evenementen. Hoe richt ik het terrein in? Waar moet wat komen? Wie gaat wat doen? Jarenlange ervaringen op evenementen als het NK dressuur, WK Jonge Dressuurpaarden, EK dressuur, Nationale Kampioenschappen, KWPN Paardendagen.
Onderhoud van uw piste, zowel gras als zand, springen, dressuur en western, ook tijdens de concoursdagen.
Kernwoorden die bij Jan-Willem passen zijn: stressbestendig, creatief, accuraat, klantvriendelijk.

– ONDERHOUD:
Heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw accommodatie dan kunt u bij ons terecht. Door de jarenlange ervaring die Jan-Willem heeft opgebouwd weet hij goed hoe hij alles aan moet pakken om tot een tevreden resultaat te komen.
De werkzaamheden waaraan u moet denken zijn bijvoorbeeld terreinonderhoud, tuinonderhoud, bodemonderhoud oftewel eigenlijk alles om u te ontlasten in het onderhoud van uw accommodatie.

Heeft u facilitaire hulp nodig bij uw evenement of komt u een paar handen te kort bij u thuis, informeer dan wat wij voor u kunnen betekenen. Structureel of incidenteel, alles is bespreekbaar.
Voor alles geldt, u zorgt voor het materieel/materiaal en wij voor de kennis en uitvoering. Mocht u zelf niet beschikken over het benodigde materieel/materiaal dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing binnen ons netwerk van leveranciers.