Sponsors

hulsebos
Al sinds heel wat jaren wordt Dressuur- en Opfokstal De Nekker gesponsord door Hulsebos Zadelmakerij. Dit topmerk levert al 4 generaties lang topkwaliteit op zadelgebied. Al onze paarden worden met een ‘Hulsebos’ getraind en uitgebracht, een geweldige combinatie voor zowel ruiter als paard.
Hulsebos Zadelmakerij

driehoeves
Paardenpraktijk De Drie Hoeves wordt gerund door dierenarts Matthijs van Waart. Natuurlijk kunt u hier terecht voor de ‘alledaagse’ veterinaire begeleiding. Maar Matthijs is buiten dit ook een expert in het werken met mobiele röntgenapparatuur (ideaal ook voor thuiskeuringen) en vruchtbaarheidsbegeleiding voor merries.
http://www.dedriehoeves.nl

Hoefsmid Siemen Snijders uit Hoornsterzwaag is onze vaste hoefsmid. Sinds kort is hij ‘persoonlijke sponsor’ geworden van ons toppaard Empire SDN, een welkome ondersteuning!


RJB Music Productions wordt gerund door de bekende componist Ruud Jan Bos. Sinds kort is hij, naast de vele TV en musical producties waarvoor hij werkzaam is zoals Soldaat van Oranje, ook begonnen met het componeren van dressuurküren. Dit is opgezet met medewerking van onze stal en enkele leerlingen van ons. Ruud Jan heeft een schitterende kür voor Empire SDN gemaakt, “Empire’s Journey”, een kür waar veel succes mee behaald is in onder andere de klasse ZZ-Licht.
http://www.rjbmusic.nl/dressuurmuziek