Succesvol concoursweekend Emmeloord!

Het was een mooi weekend voor onze stal tijdens het concours in Emmeloord.
Op zaterdag startte ik zelf met Dr. Rossi in de Z1. Het was al weer een paar maanden geleden sinds zijn laatste concours, doordat ik een tijdlang ziek ben geweest zat het er helaas niet in om met alle paarden op concours te gaan. De proeven verliepen dan ook niet foutloos door het gebrek aan ritme, maar met 209,5 en 218,5 punten en de 1e prijs in proef twee was dit een mooi rentree. Nu weer meer ringervaring op doen!
Leerlinge Alice Veld reed ook mee in deze rubriek met My Name is Elvis. Zij wonnen de eerste proef met een mooie score van 217,5 en in de tweede ring was er een score van 210. Super gedaan, en mooie complimenten van de jury!
Linda Slot startte met haar grote schimmelruin Wjerljocht, ook in de Z1. Ook zij lieten progressie zien door naar twee dikke winstpunten te rijden!
Met Empire SDN startte ik een dag later in de Z2. De wissels waren nu een struikelblok, doordat hij nog wat gespannen was in de eerste proef kwamen deze niet goed uit de verf. Wel een mooi resultaat met 212 punten en de 4e prijs! De tweede proef verliep eigenlijk foutloos, hij gaf een fantastisch gevoel. Helaas hier ‘maar’ 205,5 en net buiten de prijzen.
_JWA0413