Team Challenge tijdens NK groot succes!

Afgelopen zondag gingen Sandra de Groot, Kimberly Sol en ik van start in Ermelo in de Triple V Team Challenge die tijdens het NK Dressuur verreden werd. Ontzettend leuk om eens in zo’n entourage te kunnen verschijnen met de paarden.
Sandra en Zapata’s Bonito trapten af met hun Z1 proef, helaas pakte de score niet zo hoog uit terwijl er wel een nette proef werd neergezet. Een extra prestatie omdat Sandra op zaterdag nog een nare blessure opliep, super dat ze nog kon en wilde rijden in Ermelo!
Daarna startte ik met Empire SDN in de Z2. Het was al een hele overwinning om hem langs het strodorp en over de crossbaan naar de losrijdring te krijgen, en ook gedroeg hij zich voorbeeldig in de wedstrijdring. Een hele stap vooruit weer! Jammer genoeg maakte ik zelf een enorm stomme programmafout wat de score behoorlijk drukte. Alsnog bleef er 64,12% over en draaiden we mooi mee in de bovenste helft van de 50 starters.
Kimberly en Zandigo sloten af in de ZZ-Licht. Zij zetten een mooi afgewerkte proef neer en kregen daar 65,07% voor. Kimberly vond het nog behoorlijk spannend om hier te rijden, en zette zich dus goed over deze zenuwen heen!
Als team zijn we als 12e geëindigd, hopelijk worden er in de toekomst nog meer van dit soort wedstrijden georganiseerd!
Foto: Empire SDN aan het werk in Ermelo