Fantastisch weekend!

Dr. Rossi was, na een tijdje doorgetraind te hebben, weer voor het eerst mee op concours. Wat liep hij fijn! We startten in de goed bezette Z1 rubriek in Sonnega. In de eerste proef nog wat spanning, hier de 4e prijs met 214,5 punten. In de tweede proef liep alles bijna als vanzelf, hier werden we 2e met 228,5 punten!
Boyd EM was mee naar Steenwijk, voor twee ZZ-Licht proeven. Hij stond er superscherp aan en dat zorgde voor mooie proeven! We werden 2e met 66,43% achter een A-kader lid, geen schande om daar achter te staan! Maar de tweede proef wonnen we met 66,86%, helemaal top!
Als kers op de taart liep Zamara Sue naar de 2e prijs in de Prix st. Georges in Sonnega! Zij gaf bijna weer het ‘ouderwetse’ gevoel van eerder, wat natuurlijk een enorme opsteker was! Natuurlijk moet de score van 64,61% nog meer omhoog kunnen, maar hier gaan we rustig aan verder werken!
De mooie foto is gemaakt door DigiShots, direct na het einde van de PSG proef met Zamara.