Leerlingen kapen prijzen weg in Beilen!

Isabeau Brouwer en Robin Murk extreem succesvol tijdens dit concours in Beilen.
Isabeau leverde een topprestatie door met 3 pony’s bovenaan te eindigen. Met Mr. Matcho voor het eerst weer in de ring na 3 jaar, en dan de M1 winnen met 195,5 en andere proef 201 en 2e prijs! Met Brinckhoff’s Diamond ook 1e in de M1 met eveneens 195,5 en andere proef ook 1e met 207 punten! Met Verano stond het Z1 debuut gepland, ook deze werd gewonnen met 214 punten!
Robin Murk en Prince Zorian verbeterden hun PR in de B, met maar liefst 226 punten werden zij 2e! In de andere proef ook een mooie score, 200,5 punten en de 3e prijs!
Barbara Brugge en Simone Bos startten ook in Beilen, zij volgen de Indoortrainingen bij Jolanda. Barbara eindigde met Wienke net buiten de prijzen in de Z1 met 206,5 punten. En Simone en Go Chello reden naar 182,5 en 180 punten in de L2.
Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto: Isabeau en Mr. Matcho na hun comeback