Druk dressuurweekend voor Isabeau

Dit weekend stond de laatste selectiewedstrijd van de Felix Cup op het programma. Isabeau Brouwer nam hiervoor twee pony’s mee naar Emmeloord. Met Mr. Matcho behaalde zij 189,5 punten in de M1 en een 3e plaats. En met Verano in de Z1 216,5 punten en was de combinatie de eerste buiten de prijzen.
De volgende dag startte Isabeau in Dalerveen. Hier reed zij Verano naar mooie scores van 220 en 223 punten en de 2e prijs. Met Brinckhoff’s Diamond behaalde zij 183,5 en 195 punten en eveneens de 2e plaats. Mooie resultaten dus!
Aniek Holtland startte ook in Emmeloord met DiCaprio in de L2. Zij werd met een mooie score van 202 punten 3e.

Robin Murk had in Hasselt haar L1 debuut met Prince Zorian. Ondanks dat haar paard niet zo fris aanvoelde, toch 187,5 punten behaald.
Sandra de Groot reed de tweede selectie voor het FK in Vinkega met Farino. Zij waren al geplaatst, maar met een 4e prijs in de L2 met 198 punten onderstrepen zij deze plaatsing nog maar eens!

Gefeliciteerd allemaal!
Foto: Isabeau en Verano