Startbewijs GRAND PRIX is binnen!

Dit weekend stond het Intermediaire II debuut op het programma voor Jolanda en LED for Lights Zamara Sue. Enorm spannend, alles op dit niveau is nieuw voor de combinatie. De proef verliep naar wens, we weten dat er aan de piaffe nog werk zit, maar de proef verliep vloeiend en zonder storingen. Met 63,68% werd het startbewijs voor de Grand Prix ruimschoots behaald, daarnaast scoorde de combinatie ook nog eens de hoogste punten van de Inter II en de 3e plek in de gecombineerde Inter II/U25/GP groep! Wij zijn meer dan trots op dit resultaat!
Empire SDN was mee naar Nieuwe Pekela voor de eerste DCIG (Indoor Zuidbroek) selectie. Het was weer zijn eerste binnenwedstrijd en dat was helaas te merken aan de vele spanningsfouten. Doordat Empire zich enorm ontwikkelt stonden er nog genoeg goede onderdelen tegenover, maar met 221 punten kon de combinatie zich dit keer niet plaatsen in de kopgroep. Op naar de volgende selectie!