Sportpredicaat voor Ziro de Lavail, Empire SDN weer iets beter in de PSG

Vrijdagavond ging de reis voor ons naar Oenkerk. Hier stond de eerste selectie voor de KFPS Indoorcompetitie op het programma, Jolanda startte Ziro de Lavail in de Z1. Hoofddoel was het behalen van de laatst benodigde winstpunt voor het Sportpredicaat. Met 211 punten is dat ruimschoots gelukt, en de 4e prijs betekende dat ook de eerste selectiepunten voor de competitie binnen zijn. Dubbel tevreden dus!
Zaterdag werd Empire aan de start gebracht in Nijkerk, in de Prix St. Georges. Net als voor Ziro, was het ook voor Empire weer de eerste binnenwedstrijd en dat vond hij best even spannend. Er ontstonden nog wat dure foutjes in de proef, maar hij bleef al mooier gesloten en op het achterbeen dan de voorgaande wedstrijden. Hij werd 7e met 62,6% in een sterk deelnemersveld. Ook meer dan tevreden hierover, we bouwen rustig verder aan betere proeven + scores!
Foto: Jolanda en Ziro na de proef in Oenkerk