Empire’s eerste score boven 65% in Lichte Tour is binnen

De afgelopen weken is Empire op meerdere Subtopwedstrijden uitgebracht, helaas bleven goede scores/proeven uit.
Hij bouwde ontzettend veel spanning op tijdens het losrijden en raakte dit in de baan niet meer kwijt. Thuis hebben we gewerkt aan meer ontspanning en rust, en ook door hem toch veel mee te blijven nemen hebben we getracht om de cirkel weer te doorbreken.
Gisteren stond in Emmeloord de 2e NK selectie op het programma, voor ons was dit nu weer een mooie gelegenheid om hem dicht bij huis te starten. Hoewel er nog genoeg verbetering mogelijk is en er her en der ook wat foutjes in de proef slopen, was er nu wel weer sprake van meer ontspanning. Met 65,22% is Empire’s PR in deze klasse zelfs verbeterd, en met een 10e plaats in het selectie-geweld zijn we dan ook zeer tevreden voor dit moment.