Selectiesucces duurt voort

Ook dit weekend hebben meerdere leerlingen weer goede prestaties geleverd tijdens diverse selectiewedstrijden.
Yvette Ziel was al zeker van een startplek op het FK met Nansum, maar reed voor de zekerheid en een stukje ringervaring toch nog de laatste selectie in Vinkega mee. Hun startplaats hebben ze goed verstevigd door de selectieproef te winnen met een mooie score van 200 punten in de B/C.
Lynn Koning reed ook in Vinkega mee met Nynke v.d. Peester Hoeve, tijdens de M1 selectie. De eerste selectie hadden ze helaas gemist, maar Lynn had aan 1 poging genoeg want ze werden knap 2e met 197,5 punten en zijn geplaatst voor het FK!
Meike de Jong reed zondag in Veeningen met Djinteequa tijdens de selectie voor de Drentse Kampioenschappen. Zij zetten een topscore van 212,5 punten in de M1 neer en werden hiermee 2e. De avond ervoor reed de combinatie in de finale van de Felix Cup en behaalden daar ook al mooie scores van 198 en 208,5 punten!
Tot zover het selectienieuws, ook tijdens de overige wedstrijden waren er weer mooie resultaten.
Evelien ten Asbroek startte Namke fan Stoks in de L2 in Vinkega, waar zij de eerste proef wonnen met 190 punten en in de tweede proef 3e werden met 194,5 punten.
Nienke Hof werd in Emmeloord 1e en 2e in de L1/DE met Wicked Roly Poly, zij behaalden 180,5 en 193 punten.
Raymond Kortstra werd (ook in Emmeloord) 2e in de Z1 met Anna Joska, en behaalde 2 winstpunten waardoor zij nu Z2 startgerechtigd zijn. In Zeewolde reed Raymond met Dynamite Daisy ook naar winst in de Z1, en in dezelfde klasse had hij een debuut met Erlinde SHS welke direct twee winstpunten behaalde.
Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto: Lynn en Nynke