Meike de Jong Drents Kampioen!

Meike De Jong en Djinteequa zijn in Bronneger DRENTS KAMPIOEN M1/DE geworden! Deze combinatie behaalde 69,67% en stond bijna 5% los van de concurrentie!
Lisa Joosse en Bo werden 3e in de Z2/DE tijdens de Overijsselse Kampioenschappen in Balkbrug, bijna 67% in de gewone proef en 64% in de kür! Met Viktor werd Lisa knap 5e in dezelfde klasse, door wat spanning vielen zij helaas net buiten de kürfinale.
Een super begin van de kampioenschappen, voor Meike veel succes gewenst op de Nederlandse!

Daarnaast kwamen er dit weekend ook weer meerdere pupillen succesvol in actie tijdens de reguliere concoursen.
Robin Murk en Prince Zorian wonnen beide proeven in Vinkega in de M2 met mooie scores van 193,5 en 195,5 punten, dat geeft vertrouwen voor de aankomende kampioenschappen.
Yvette Ziel en Nansum wonnen in Koudum de B met 196,5 punten, een mooie generale voor volgende week op het FK.
Wie ook een goede voorbereiding op het FK had, was Lynn Koning. In Bakkeveen werd zij met Nynke v.d. Peester Hoeve naar de 1e en 2e prijs in de M1 met 197 en 201,5 punten. Met Theun fan ‘e Coulissenhoeve won zij beide L1 proeven met 200 en 200,5 punten.
Evelien ten Asbroek en De Drie Hoeves Jeunesse Reina behaalden 180,5 en 189,5 punten in de B, veel progressie in een week na een spannend wedstrijddebuut voor de jonge merrie Jeunesse.
Gefeliciteerd allemaal!

Foto: Meike en Djinteequa