Kampioenen en eerste NK tickets binnen!

Onze leerlingen hebben goede prestaties neergezet op meerdere kampioenschappen, er zijn al een paar titels binnen!
Robin Murk won in Genemuiden het Kringkampioenschap in de klasse Z1 met Zorian. Hiermee zijn zij natuurlijk ook geplaatst voor de Overijsselse Kampioenschappen, net als Marjan Slendebroek die met Eastpoint 5e werd in dezelfde klasse tijdens de Kringkampioenschappen.
JSP-leerlinge Tara van der Linde werd ook Kringkampioen in Genemuiden, eveneens in de Z1 maar dan bij de D/E pony’s met Tessa.
Jojanneke Slendebroek werd Kringkampioen in Kampen in de klasse B categorie C met haar pony Rhapsody en met She Little Devil 3e in de L1/DE. Tijdens de Overijsselse had Rhapsody wat last van spanning maar met She Little Devil werd Jojanneke knap 6e in een sterke rubriek.
JSP’ers Maurice Kok en Melanie Jongbloed waren concurrenten van elkaar in de M2/DE tijdens de Drentse Kampioenschappen in Bronneger. Hierbij trok Melanie aan het langste eind door Kampioen te worden met Hulstkamp’s Winston en Maurice werd Reservekampioen met Shakira. Beide combinaties mogen naar het NK!
Floor Tissingh werd knap Reservekampioen in Bronneger in de L1/C met Equador. Helaas wel wat puntenverschil tussen beide jury’s, maar een mooie prestatie!
Amy Wijers reed Kadans stoer naar de 6e plek bij de Z1/DE tijdens de Drentse, en JSP leerlinge Anne-Roos Prins werd met Adien 6e in de L2/DE.

Er zijn natuurlijk ook nog andere mooie uitslagen te vermelden.
Michelle Suelmann reed Detroit naar een 1e en 2e plaats in de Z1 in Emmen, met scores van 222 en 214,5 punten.
Margo Antonides werd in Vinkega 1e en 2e in de M1 met Lady Gaga, zij behaalden daarbij twee dikke winstpunten.
Liva Laanstra reed een goede generale voor de Friese Kampioenschappen door met Bikkel tweemaal 1e te worden in de B/AB te Harich, met 201 en 202,5 punten.

Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto: Melanie en Maurice na de prijsuitreiking