Danique, Sandra, Kimberly en Marissa in de prijzen!

Jolanda’s leerlingen deden dit weekend goede zaken in Emmeloord, iedereen die startte eindigde ook op de eerste of tweede plaats!
Danique Sol startte met Boginov Luca in de L2. De laatste wedstrijd was al weer even geleden vanwege een blindedarm operatie bij Danique, en ondanks de na-pijn reed zij dapper de proeven uit. Met 185 en 190 punten ontvingen de combinatie tweemaal de 2e prijs.
Sandra de Groot was met Zapata’s Bonito de beste in de Z1. Met tweemaal 212,5 punten wonnen zij ruimschoots beide proeven, een mooie voorbereiding op de kampioenschappen. Ook met haar paard Farino reed Sandra goed mee, maar dan in de L1. Met 184 en 188 punten behaalden zij tweemaal de 4e prijs.
Kimberly Sol startte Zandigo in de ZZ-Licht, en schreef de eerste proef op haar naam met 214 punten. In de andere proef werd het duo tweede met 210,5 punten.
Marissa Maurer startte dinsdag ook al in Emmen met Gabriel in de B.Toen werden zij 2e met 191 en 198 punten. Zondag was de combinatie 1e en 3e met wederom 191 en 198 punten.
Van harte allemaal!
Foto: Danique en Boginov Luca