In de media

Inmiddels hebben ook diverse media lucht gekregen van het ongeval van Jolanda, wat nu 6 maanden geleden is gebeurd. In De Hoefslag stond gisteren een artikel over wat er is gebeurd, en misschien nog belangrijker op dit moment, over hoe het nu gaat en wat de toekomstplannen zijn. En dat is goed, we zijn serieus bezig om het aantal trainingspaarden weer terug te brengen naar het oude niveau want Jolanda’s rug houdt zich heel goed.
Binnenkort verschijnt er in de Paardenkrant Ondernemersspecial ook een klein stukje over de gevolgen voor het bedrijf.
Dit is de link naar het artikel van De Hoefslag: https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/jolanda-nekker-is-wonder-geen-dwarslaesie.html

Foto: Empire en Jolanda in actie in Ermelo in 2016 (Z2 Triple V2 Challenge), foto gemaakt door Digishots/Esmee van Gijtenbeek