Goede prestaties in Steenwijk en Genemuiden

Ook dit weekend hebben een aantal leerlingen weer heel fijne proeven en dito resultaten neergezet.
Ina Suelmann en Utopia werden in Steenwijkerwold 2e in de B met 196,5 punten. Ook Robin Murk reed mee tijdens dit concours, in de M2 met Prince Zorian. Zij werden in beide proeven 2e met 189,5 en 193 punten.
Lisa Joosse had een druk weekend met haar dressuurpony’s. Tijdens de Felix Cup in Genemuiden reed zij met twee pony’s mee in de Z2. In de kadervormingsproef kwam zij met Bo tot ruim 63% en met Viktor tot bijna 65%. In de tweede proef liep Bo naar ruim 66% en Viktor naar de 5e prijs met dik 67%. Een dag later startte Lisa met Matandra in Hardenberg, voor deze pony was dit een Z2 debuut na voorheen in de M1 gestart te zijn. Er werd meteen 61,5% behaald.
Foto: Lisa en Viktor