CK Overijssel

Afgelopen dinsdag gingen wij met Onesto SDN en Enjoy Me SDN naar de Centrale Keuring van KWPN Regio Overijssel. Deze werd op het mooie terrein gehouden van CSI Twente te Geesteren. Al een hele ervaring op zich voor Onesto SDN die zich moest laten zien bij de dressuurhengstveulens. In de eerste ronde was hij de enige van de hele groep die applaus kreeg van het publiek! Wij waren zelf ook blij verrast om te zien wat een showbink dit is! Resultaat: door de jury op kop geplaatst en door naar de kampioenskeuring. Dat duurde wat te lang voor onze kleine man, na een dik uur in de zon staan wachten was de meeste fut er wel uit. Helaas kreeg hij geen doorverwijzing naar de NVK in Ermelo. Wel complimenten van het jurykorps over zijn voorkomen, model en lichaamsgebruik. Wij zijn bijzonder trots op ons derde fokproduct en zijn heel benieuwd hoe hij verder zal uitgroeien!