Lisa 27e op EK Eventing, Meike 6e tijdens NK Z1

Door alle drukte rondom de verbouwing zijn updates over de prestaties van onze leerlingen een beetje uit gebleven.
Even een speciale vermelding voor de volgende dames:

Lisa Joosse (foto 1) heeft samen met haar pony Rathcline Dream een topprestatie neergezet tijdens het EK Eventing in het Poolse Strzegom. 11e in de dressuur (2e beste Nederlandse combinatie), een supernette cross met helaas één pechfoutje, en tot slot een foutloos parcours (beste Nederlandse combinatie). Met het Nederlandse team zijn zij als 5e geëindigd en individueel als 27e!

Meike de Jong (foto 2) is op overtuigende wijze Drents Kampioen Z1/DE geworden met Djinteequa. Afgelopen weekend presteerden zij top tijdens de Hippiade. Na de eerste proef zaten eindigden zij als 5e en mochten daarmee overrijden in de finale. In deze finale zijn zij 6e geworden van Nederland van de maar liefst 40 combinaties in deze klasse!