Amy Wijers wint kür op muziek

Afgelopen weekend stond de finale van de Generaal v/d Bosch competitie op het programma. Amy Wijers wist deze finale te winnen met haar pony Kadans. Zij kregen ruim 66% voor hun Z1 kür en gingen naar huis met mooie prijzen!
Iris Verheij startte ZZ-Zwaar in Tolbert met Epril W. In een sterk en zeer groot deelnemersveld (het betrof een selectie van de Roelofsen Raalte Horsetrucks competitie) reden zij naar nagenoeg 65% en de 5e prijs.
Lynn Koning heeft de overstap gemaakt naar de Z1 met Nynke v.d. Peesterhoeve. Over 3 proeven hebben zij nu 3 winstpunten en een 1e, 2e en 4e prijs behaald. Hiermee is het sportpredicaat voor Nynke binnen handbereik.
Tot slot reed Esther Mondria naar mooie scores in de M2 met Eveliene. In Hasselt werden zij 1e en 2e met 202 en 194,5 punten.

Foto: Amy en Kadans na het winnen van de finale